SINAR CINTA HAARLEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sinar Cinta Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:13 Haar in me eten soppige bara na die haar was. Ik wel klaar met eten
24 nov 2022 om 19:39 Eten veeeel te laat! En maar de helft van de bestelling… en gewoon niet na laten bezorgen, dus zitten met een hele groep. Maar voor de helft eten… Smaak was goed hoor… maar erg jammer zo
24 nov 2022 om 9:45 Het eten was niet goed: Saté, bakabana, saoto en zelfs de kroepoek teleurstellend. het rotigerecht iets boven het gemiddelde, kortom eenmalig experiment.
26 okt 2022 om 21:50 Prima
3 okt 2022 om 6:06 Duurde veels te lang en voor wat je krijgt is het aardig duur! Gado gado niet best!
23 sep 2022 om 20:18 Authentieke smaak
21 sep 2022 om 14:03 Eten prima, gebruikt echte kousenband
19 sep 2022 om 6:10 Prima, altijd lekker die roti
3 sep 2022 om 20:44 Als ik Gado Gado bestel met tofu dan verwacht ik Gado Gado mét tofu en niet Gado Gado zonder tofu. Jammer!
21 aug 2022 om 22:02 Koud. Helaas.
14 aug 2022 om 20:10 Goed Indonesisch eten!
13 aug 2022 om 20:39 Het smaakt en ruikt zoals mijn familie kookt …. You made me happy (and a little sentimental ;))!