SINAR CINTA HAARLEM

SINAR CINTA HAARLEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 200 beoordelingen
22 jan 2021 om 20:58 Altijd goed
21 jan 2021 om 17:06 Er miste een zakje emping bij onze bestelling. Snel gebeld want bezorger was net weg. Meisje aan de telefoon deed heel moeilijk en uiteindelijk geen emping gehad en wel betaald. Niet bepaald klantvriendelijk. We moesten ook al heel lang wachten... Jammer!
16 jan 2021 om 10:35 I have ordered a dinner yesterday and unfortunately we have received a completely different meal, people can make a mistake but it’s really frustrating. The delivery time is very long and the quality of the meal (especially meat) was absolutely horrible
8 jan 2021 om 19:57 Er wordt gevraagd wat ik van de bestelling bond maar ik zit na twee uur nog steeds te wachten, zeer slecht!
6 jan 2021 om 15:18 Eten was heerlijk.
29 dec 2020 om 20:50 Eten was lekker, baka bana en cassave beide niet lekker. Bestelling kwam een uur later dan aangegeven aan de telefoon
29 dec 2020 om 20:41 Eten was echt heerlijk! Alleen jammer dat het bijna 2 uur duurde voor het bezorgd werd.
23 dec 2020 om 21:39 De aardappelen waren niet gaar, de boontjes ook net iets te hard en de kip vond ik ook niet echt geweldig
20 dec 2020 om 21:33 Het eten was oke. Ik miste voor mijn gevoel alleen wat bijgerechten. Zo zat er bij de soto ayam geen soya saus (dit stond wel aangegeven en geen bakje rijst. Ik vond de smaak van het broodje pom wel lekker alleen het broodje was wat klef.
20 dec 2020 om 19:52 Meer dan twee uur zitten wachten op een bestelling die nog steeds bij het restaurant staat. Na 3 keer bellen maar geld teruggevraagd. Normaal is het eten heerlijk. Nu 2:15 later maar naar de supermarkt gereden. Waardeloos.
16 dec 2020 om 22:00 Uiteindelijk maar zelf opgehaald. Maar eten is van heel goede kwaliteit!
15 dec 2020 om 20:39 Very tasty roti